top of page

Adventure Golf

Construirea unui parc Adventure Golf este un proiect incitant si spectaculos, care va aduce cresteri semnificative veniturilor dumneavoastra. Adventure Golf este un proiect distractiv si stimulant care porneste de la ideile dumneavoastra. 

Daca sunteti interesati in construirea unui Adventure Golf noi va putem ajuta in planificarea proiectului, precum si in alegerea unei teme specifice. Adventure Golf este un parc de distractii ce poate fi realizat pe diferite compozitii tematice, (Insula piratilor, Venetia, Ocean, Spatiu  etc) cu obstacole in marime naturala, cu vegetatie, cascade, rauri artificiale, unde provocarea oferita de pistele de minigolf absolut atipice este completata de suspansul si atractivitatea amenajarilor complementare.

Suprafata necesara pentru un astfel de parc este mult mai mare decat cea pentru restul terenurilor de minigolf, pornind de la suprafete de 250 mp. Adventure Golf va garanteaza cresterea veniturilor, distractie, provocare pentru toate varstele si materializarea ideilor dumneavoastra. 

Adventure Golf

A doua alternativa pe care v-o propunem este mult mai spectaculoasa curpinzand cladiri si decoruri de diferite dimensiuni. Gaurile pot fi destul de mari pentru a permite chiar jocul intr-o cladire amplasata pe pista. Cladiri cu specific, cladiri cu design futurist sau decoruri pe diverse teme sunt doar cateva exemple de adventure golf.


Park Golf: Parcurile noastre frumoase Park Golf va ofera o experienta de golf in minunate decoruri naturale. Acestea pot include o mare varietate de caracteristici, cum ar fi apa, pietre, cascade sau poduri.

Themed Golf: Alte variante pot fi Golful Jungle, Golful Pirate, Golful Medieval sau propria alegere a temei - Golful Adventure ofera decoruri deosebite cu obstacole extraordinare. Aceste teme ofera multe optiuni de inspirație pentru proiectarea propriului teren unic.

Adventure Golf Kompakt

Prima alternativa pe care v-o propunem este un teren spectaculos cu diferite abordari pentru fiecare gaura. Pentru fiecare gaura exista un ornament simplu pentru copii si unul mai dificil pentru adulti. Astfel, este mult mai distractiv pentru fiecare, determinandu-i sa se intoarca si sa joace din nou.

Designul gaurilor este foarte variat si puteti alege ce ornamente doriti sa folositi. Gaurile pot fi ornate cu mici cascade sau alte decoruri care vor oferi o imagine unica asupra terenurilor.

Suprafata recomandata: 9 gauri - 250 mp, 12 gauri - 300 mp, 18 gauri - 450 mp. 

NOU: Portable Adventure Golf

Adventure Golf este un joc de minigolf ce poate fi practicat inca de la varsta de 7 ani, atat in zone indoor, cat si outdoor.

 

Din ce in ce mai multe persoane apreciaza acest tip de joc, peste tot in jurul lumii, datorita asemanarii cu golful clasic.

 

Adventure Golf reprezinta o investitie foarte buna, fiind disponibil in varianta de 6, 9, 12 sau 18 piste, in functie de buget si suprafata disponibila.

De regula, Adventure Golf se construieste la fata locului, dar acest model, dupa cum ii spune si numele, Portable Adventure Golf, reprezinta un set de piste portabile, usor si rapid de instalat.

La cerere, va putem oferi o reprezentare grafica 3D personalizata pentru suprafata dorita.

Solicita Oferta!

Your details were sent successfully!

bottom of page