top of page

Adventure Golf

Construirea unui parc Adventure Golf este un proiect incitant si spectaculos, care va aduce cresteri semnificative veniturilor dumneavoastra. Adventure Golf este un proiect distractiv si stimulant care porneste de la ideile dumneavoastra. 

Suprafata necesara pentru un astfel de parc este mult mai mare decat cea pentru restul terenurilor de minigolf, pornind de la suprafete de 200 mp. Adventure Golf va garanteaza cresterea veniturilor, distractie, provocare pentru toate varstele si materializarea ideilor dumneavoastra. 

NOU: Portable Adventure Golf

Adventure Golf este un joc de minigolf ce poate fi practicat inca de la varsta de 7 ani, atat in zone indoor, cat si outdoor.

 

Din ce in ce mai multe persoane apreciaza acest tip de joc, peste tot in jurul lumii, datorita asemanarii cu golful clasic.

 

Adventure Golf reprezinta o investitie foarte buna, fiind disponibil in varianta de 6, 9, 12 sau 18 piste, in functie de buget si suprafata disponibila.

De regula, Adventure Golf se construieste la fata locului, dar acest model, dupa cum ii spune si numele, Portable Adventure Golf, reprezinta un set de piste portabile, usor si rapid de instalat.

La cerere, va putem oferi o reprezentare grafica 3D personalizata pentru suprafata dorita.

NOU: MINI Adventure Golf

MINI Adventure Golf este o activitate care poate fi jucată de oricine de la 7 la 77 de ani în spații interioare și exterioare.

 

MINI Adventure Golf este disponibil în trei variante: 6, 9 și 12 piste.

  • Sistem pop'n'play complet mobil

  • Poate avea o tematică sezonieră pentru evenimente

  • Simplu de instalat, necesita o întreținere minimă

  • Design și construcție durabile, de calitate

Fiecare pistă are, de asemenea, propriile elemente de recuzită și lovituri cu tematică de Golf, Marine sau Travel. Teme suplimentare pot fi adăugate la găuri pentru a crea o experiență diferită distractivă și atrăgătoare. Dacă împărtășiți cu noi dimensiunile și condițiile geografice ale zonei dvs., departamentul nostru profesional de proiecte vă va prezenta imagini de randare 3D.

NOU: Blacklight Glow Golf

Blacklight – Glow in the Dark Minigolf este una dintre tendințele cu cea mai rapidă creștere în activitățile recreative situate în orașe și ca atracție suplimentară în centrele sportive și de agrement existente.

 

Acum, este foarte ușor de transformat zona de minigolf tradițională în zona de minigolf interioară Blacklight, cu terenuri de golf pop-up de aventură, elemente din fibră de sticlă fluorescente și borduri ABS auto-fluorescente.

  • Sistem pop’n’play complet MOBIL

  • Se poate juca atât la lumină neagră, cât și la lumina zilei

  • Instalare RAPIDA si SIMPLA in cateva minute

  • NU mai e nevoie de vopsea spray pentru piste

  • Fără costuri de întreținere pentru o lungă perioadă de timp

  • Design durabil, de calitate și UNIC

bottom of page